Van Hoeve Trainingen


Gedachten In Gang werkt vaak samen met Melanie van Hoeve. Zij geeft trainingen en coachtrajecten op basis van motiverende gesprekstechnieken.

Wat zegt van Hoeve trainingen over GedachtenInGang:
"Ik ken Paul als een integer en intelligent mens met een scherpe blik. Op de juiste momenten weet hij precies de vinger op de zere plek te leggen en mensen te laten voelen waar de mogelijkheden liggen om hun eigen verantwoordelijkheid weer op te pakken. Soms zijn mensen licht in shock van de directe en originele aanpak. Door de warmte en de oprechtheid in het contact wat Paul maakt, werkt dit shockeffect in het voordeel van zowel Paul als de ander. Direct en eerlijk en niet gewoon en natuurlijk humor, dat zijn een aantal van de woorden die in me opkomen om Paul te beschrijven."

Wat zegt GedachtenInGang over Van Hoeve Trainingen:
"Melanie heeft als doel mee te buigen met de problematiek van de ander. Maar ze knakt nooit en veert weer op zodat de deelnemer aan de trainingen verbaast opkijkt dat Melanie weer staat. En weerstaat zonder weerstand op te roepen. De vriendelijke glimlach die ze je daarna schenkt, het begrip dat ze laat merken voor je probleem zorgt ervoor dat je in balans vertrekt. En later blijkt dat je het probleem als vanzelf op hebt gelost."
webdesign by webdressing