Recensies


GedachtenInGang zet je in beweging!

Wie wil er inzicht krijgen in hoe je bent en doet? Niemand toch?
Waarbij je ook nog eens de controle kwijtraakt aan een provocatieve trainer die met een enorme zelfingenomenheid tegelijkertijd ook zijn kwetsbare kant laat zien. Die geen medelijden toont, maar wel medeleven. Kun je van zo'n mens wat leren? Na 2 dagen ben ik overtuigd dat GedachtenInGang een manier van trainen heeft laten zien die vastgeroestte ontwikkel-, functionerings- en beoordelingsgesprekken bij bijvoorbeeld leerkrachten in beweging kan zetten en vervolgens versnelt.

Henk van der Pas, directeur en ad-interim directeur basisscholen, geheel Nederland


De cursus is een klapper!

De cursus is een klapper. Je ziet dat het geen kunstje is en ondanks, of dankzij, de humor heb je het gevoel serieus te worden genomen om regiseur van je eigen leven te worden. PGT is een stevige verbinding tot een goed coachingsgesprek. Voor de organisatie van ATO-scholen is deze vorm bij uitstek geschikt omdat het vaste patronen losweekt en er nieuwe kijk kan ontstaan op situaties. Het is makkelijker om jezelf te veranderen dan de boze buitenwereld te blijven aanpakken.

Joop van Lanen, bestuur ATO-Scholenkring


Eugene Christianen

Paul Berghuis heeft een interessante manier van trainen: hij drukt niet op bepaald gedrag wat men meer moet laten zien maar richt zich meer op “de overtuiging” die het (ontbreken van) gedrag in de weg staat. Door deze overtuiging weg te nemen krijg je een cascade aan veranderingen binnen het gesprek: men denkt, praat en gaat zich anders gedragen.

Eugene Christianen, sales trainer


Egbert Wientjes

Bedankt Paul voor jouw training en ik vind jou leuker om van te leren. Ik ga de boekenlijst af op zoek naar extra handvatten... Smaakt naar meer voor mij !!!!

Egbert Wientjes, replacement, werving&selectie en coaching


Arjan Muil

Interessante uitzending en een leuke manier om je business te promoten. Ook wel verassend om te horen dat Emiel met je probeert te concurreren. Ik zie Emiel toch echt meer als entertainer dan als coach. Misschien durft je klant nog niet echt in de spiegel te kijken en kiest hij voor een lachspiegel, de volgende keer krijg jij de opdracht!

Arjan Muil, management consultant


Mariejella van Dommelen

Eindelijk even ruimte om jullie te bedanken voor de indrukwekkende workshop en de humor vorige week donderdag in Vught. Ik heb al 3 contacten er aan over gehouden met afspraken in de maak. Ik heb er van genoten en geleerd en ben zeker geinteresseerd in meer.
"Paul heefteen snelle insteek om de ander te raken zonder kwetsend te zijn, vind ik. Hij zet je niet meer aan het denken maar aan het doen". Bedankt, snelle "henkie".

Mariejella van Dommelen, HR-manager GGZ Eindhoven

webdesign by webdressing